Da var jula ute av huset… nesten… endelig!

av millan76  13. januar, 2011 at 1412 (-)

De som besøker bloggen min jevnlig eller kjenner meg vet at jeg er særdeles aktiv og er fanget av tidsklemma, og dessuten ofte klager over at døgnet har for få timer.

Derfor har det i år vært jul her lenger enn egentlig ønsket. I går begynte vi å ta ned pynten, og først i kveld fikk vi kastet ut juletreet. Det var jammen meg på tide! Julen er noe jeg alltid pleier å ha kontroll over, men i år kom vi i gang for sent, og avsluttet for sent.

Til de ihuga juleentusiastene beklager jeg dette på det sterkeste!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (7)

Godt nytt år… « det er fali det» “,)

av millan76  30. desember, 2010 at 1412 (-)

En stille, stille dag på jobben… nesten ikke noe å gjøre, men må være stand by noen timer til. Bilen er ferdig pakket og står nede i garasjen på jobben, mens datteren min er med inn og sitter å knotter på en pc.

Jeg er rastløs, meget rastløs… grunnet det ene og det andre. Føler meg som Ludvig i Flåklypa Grand Prix… « det er fali det». Så får vi jo se etterhvert om jeg hadde noen grunn til det… hehehe :-)

Reise bort skal vi hvertfall, og sjangsene er store for at vi får en knall nyttårshelg med masse kos, moro og hygge :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (20)

Min artigste date ever, hvertfall sånn i etterkant!

av millan76  17. desember, 2010 at 1412 (-)

Knotter gjennom noen nettaviser og kommer over KJÆRLIGHET – Slik sikrer du deg juledaten. Av en eller annen grunn fikk dette meg til å tenke på en date jeg hadde for mange år siden.

Jeg hadde møtt en fyr på byen, og flørtet litt. Vi fant tonen godt, og helgen etter ble jeg invitert på middag hjem til  han. Jeg syns det var litt skummelt å dra hjem til en fyr jeg hadde møtt en gang på byen. Greit nok at vi hadde tekstet og snakket litt sammen på telefon, men jeg kjente han ikke – og JA jeg er en liten skeptiker! Kunne jo bare sagt nei til middagen, men jeg hadde jo lyst også da.

Løsningen kom :-)

- Hei! Jeg skal bare fortelle at jeg får litt problem med å komme på middag til helgen. Du skjønner… Jeg får ingen til å passe hunden min. Jeg kan komme altså, men da må jeg ha med henne.

- Øh… Ok… Det går vel greit det.

Hehehe… Sannheten var jo at jeg ikke hadde løftet en finger for å skaffe hundevakt. Så da helgen kom satte jeg og  min kjære schäfer oss på bussen. Vi skulle på middagsdate! :-)

- Oj… Det var en stor hund. Er det en schäfer?

- Ja, men hun er så snill atte, så slapp helt av.

Det var en meget veldressert hund jeg hadde. Hun lå for det meste stille og slappet av på gulvet rett innenfor gangen under middagen. Spagetti og kjøttdeig husker jeg det var, for jeg liker ikke å spise spagetti på første date. Blir alltid så mye søl. Fyren derimot likte jeg. Kjekk var han også! :-) Alle tegn han ga tilsa at han likte meg også!

Etter middagen trodde jo jeg at vi skulle drikke litt mer vin, prate og flørte litt kanskje, men han hadde ikke opvaskmaskin, så han satte i gang med oppvaska. Den kunne jo stått litt tenkte jeg.

- Skal jeg hjelpe deg med å tørke oppvaska eller noe?

- Neida det går bra, men gidder du å støvsuge? Det er fullt av hundehår her, og jeg er ikke så glad i det skjønner du!

Jeg støvsugde jeg, mens jeg i mitt stille sinn forbannet dusten! Hunden hadde jo nesten ikke rørt seg, så mye hundehår var det IKKE!

Deretter tok jeg første bussen hjem, og satte aldri mine ben der igjen. Han prøvde et par ganger å ta kontakt igjen, men fra min side var det dødfødt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (11)

Nå er det lov å bli skuffet over været altså!

av millan76  16. desember, 2010 at 1412 (-)

I dag morges ble jeg skuffet altså :-(

Hjemme hos meg regnet det!

- Hva skjedde med vinterværet, og hvor blir det av snøen?

- Hva skjedde med vinterværet, og hvor blir det av snøen?

Når man har 4 trekkhunder man kjører aktivt, så er det lov å bli skuffet altså!!!

Treningssesongen startet 1. august, og siden den gang har jeg kjørt gjennomsnittlig 4 ganger i uka.
Sleden ble kjøpt tidlig i høst, men den har jeg bare fått testet EN gang et par km.
Ellers har det blitt til at jeg har kjørt vogn, men helt ærlig…
Det begynner jeg å bli litt lei! Glatt er det også, så bakketrening er det bare å glemme!
Nå vil jeg ha snø… mer enn nok snø til å kjøre slede, få godt anker feste -
… og jeg vil slippe å dra milevis unna for å finne det!
*sukk*

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (7)

Jeg vil hjem, og jeg savner mine kjære.

av millan76  14. desember, 2010 at 1412 (-)

Nå savner jeg mine kjære hjemme så sinnsykt mye! Min elskede datter og mine fire hunder. Føler meg deprimert og sutrete på grunn av at jeg er i denne situasjonen. Det er så mye å gjøre på jobben, og denne uken jobber jeg kvelden. Mine kveldsvakter slutter egentlig 20.00, men denne uken blir det fort overtid og enda senere – noe vi er pliktig til ved kveldsvakter. I går jobbet jeg til 23.45! Samtidig arrangerte min avdeling fest. Jeg var i den siste ryddegruppa og 01.00 sluttet festen. Da skulle bord og stoler flyttes, og lokalet skulle gjøres om til møterom. Jeg fant ut at det var like greit å overnatte på jobben. Jeg har en drøy time å kjøre en vei!

Gleder meg til å komme hjem i kveld. Jobber til 20.00, men mulig lenger… Cecilie Melli har åpnet en butikk like ved jobben min. Der selges de vakreste smykker. For å glede min datter kjøpte jeg et par søte øredobber til henne. Hvis hun ikke leser bloggen min, så får hun en liten overaskelse når jeg kommer hjem i kveld :-)

øredobber

Jeg håper hun liker de :-) Jeg syns de hvertfall var veldig søte. Det er snart juleball på skolen hennes. Nå får hun noe pent å henge i ørene.

Jeg snakket med henne flere ganger i går, og har nettopp snakket med henne nå også. Hundene har jeg også snakket med… hehehe :-) Det går ut på at hun gir hundene hver sin stemme og jeg later som det er de jeg snakker med. Antropomorfisme på sitt værste! Hehehe… By the way… Antropomorfisme betyr rett og slett menneskeliggjøring av hunden. Ja, ja… etter over 20 år som hundeeier og som utdannet hundeinstruktør, så klarer jeg fint skille mellom hund og menneske. Hund er hund, og menneske er menneske. Datteren min er en stor jente som fyller 15 år på nyåret. Hun er også fullt klar over at hund er hund, og menneske er menneske. Vi gjør det bare på moro da :-) Også er det kjekt de gangene vi har kranglet og mor er verdens teiteste kjærring!!! Da forgår kommunikasjonen gjennom hundene. For utenforstående høres det sikkert helt tullete ut. Hehehe :-)

Det er bare datteren min og meg, også de fire hundene våres da. Hun har ingen kontakt med sin far. Hun hadde, men mye skjedde, og hun ble eldre og lærte han kjenne bedre og bedre… Derfor har datteren min og jeg et tett forhold. Bortsett fra når hun er på skolen og jeg på jobb, så er vi sammen. Vi har den samme lidenskapen for hund. Selvfølgelig er hun også sammen venninner, men hennes aller beste venninne er også hundegal. Hun har ingen egen hund, derfor trives hun godt sammen oss hvor hun har fri tilgang til pelskledde venner :-)

Jeg føler noen ganger at vi går og tråkker oppå hverandre, men herregud… Tenk alle barn som nesten aldri ser sine foreldre. Hvor omsorg er en 100 – lapp til kino. Ja, ja… egentlig er jeg ikke noe bedre som kjøper øredobber til henne for å bøte på min dårlige samvittighet. Heldigvis føler jeg ikke behov for å gjøre det ofte, men akuratt i kveld vil jeg glede henne litt ekstra.

255_large

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (13)

Min siste tattoo.

av millan76  26. november, 2010 at 1412 (-)

74017_454487310772_627450772_6139234_638276_n

Denne tattoo`n inneholder en hund, snøflak og den samiske sola. For meg representerer den uendelig mye. For noen vises det kun blekk på en arm, for meg er det en lang historie som vises. Kjærlighet til hunder, en spesiell hund, vennskap, reise, fortvilelse, glede, opplevelse osv…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (9)

Sykt barn, bikkjer og handler!

av millan76  26. november, 2010 at 1412 (-)

Min kjære datter ble syk helgen som var og hele denne uken har hun vært hjemme og for det meste kun beveget seg mellom senga si og sofaen. Hun er for “gammel” til at jeg kan være hjemme og ta barnedager, men heldigvis fikk jeg velferdspermisjon fra jobben min. Som forelder føler man at barna er veldig små selv om de er tenåringer når de ligger febersyke med kraftig forkjølelse. Å gå på jobb når min datter ligger hjemme og bare sover er uaktuelt! Masse drikke + å prøve å få i henne noe mat har vært min prioritet de siste dagene. Og bare så dere vet det, så er jeg IKKE imponert over HELSE NORGE!

Vel… det er egentlig ikke det at hun er syk jeg skal skrive om. Hun begynner heldigvis å bli litt bedre nå :-)

Som noen vet så har vi 4 godt trente alaska huskyer! Og mens min datter har ligget syk til sengs så har jeg fått mange påminnelser over hvor flink hun faktisk er med hundene! Og hvor mye hun gjør for de!

Plutselig er jeg alene om alt stell!!!

Det har gitt meg dårlig samvittighet ovenfor min datter, og jeg har måtte komme med “lua i hånda”… Ikke det at hun gjør for mye, men jeg syns ikke jeg har vært flink nok til å fortelle henne HVOR flink hun er. Det har jeg heldigvis fått gjort nå :-) Det føles godt! Har kjøpt bøker og “pludrerier” som hun kan holde på med selv om hun ligger til sengs. Pakket pent inn, men hilsen hundene :-)

Jeg er nok ekstremt bortskjemt! 4 hunder og handler… og jeg skal vise at jeg setter pris på det HVER dag!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (4)

… puh … plutselig jul!

av millan76  2. november, 2010 at 1412 (-)

Så var det jeg da som skulle bli sååå aktiv på bloggen… :-) Dagene går i et om dagen og jeg ligger på etterskudd! Det er under 2 mndr til jul. Til nå består mine juleforbredelser av følgende: 1 julegave er kjøpt inn, og den er til Didrik, jentepusen til søs og svogers. That`s it!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (11)

Drømme seg bort.

av millan76  15. oktober, 2010 at 1412 (-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (2)

Død hund i veien.

av millan76  14. oktober, 2010 at 1412 (-)

I de tidlige morgentimene i dag på vei til jobb skjedde det noe som satte meg helt ut.

Jeg var å kjørte på E18 og var kommet såpass langt som til Holmlia i Oslo, da jeg tydelig så noe halvveis under autovernet i midten. Siden jeg lå i venstre fil så jeg det tydelig, veldig tydelig. Jeg trodde først det var et vilt dyr, men dyret hadde jo halsbånd og en rød idbrikke. Det var en svart og hvit hund. Jeg tipper korthåret border collie eller alaska husky, men kan selvfølgelig være en annen type hund også. At den var død var sikkert, for jeg så den var stiv på maten den lå. Vanligvis er det mye kø, men i dag var det ikke så mye kø, derfor tok en stund før jeg fikk stoppet. Måtte bremse ned og krysse høyrefila før jeg fikk stoppet. Den gule vesten man skal bruke og varselblink glemte jeg. Hunden var dø, men den kunne ikke ligge der og eiere måtte jo varsles. På vei opp mot hunden kommer det en bil innover mot byen og en mann roper ut mot meg “Herregud, bikkja er jo dau.” Jeg stoppet opp og tenkte meg om litt. Det var risikabelt for meg å krysse veien, og i bakhodet tenkte jeg også litt på dette helvetes stemplingsuret på jobben. Dessuten visste jeg at hunden var død, for den var stiv, så den hadde nok ligget der endel timer. Ellers var det ikke noe blod der, men den kan jo ha dødd av indre skader. Det var en tung besluttning og jeg følte virkelig at jeg sviktet hunden og hva jeg står for, men jeg gikk tilbake til bilen og kjørte på jobb. Som jeg angret på det mens jeg kjørte innover. Jeg sa til meg selv flere ganger at jeg måtte skjerpe meg, og slutte å grine. Hunden var jo ikke min og den var allerede død. Det hjalp ikke å snakke med seg selv. Litt forsent på jobb med fjeset fullt av snørr og tårer. Hadde ringt å snakket med en god kollega på vei innover, så de var klar over at i dag kom jeg på jobb noe redusert kan man trygt si.

Det er ikke det at en død hund satte meg helt ut, men jeg håper den ikke led. Jeg har hatt hund i 20 år, har 4 hunder selv nå, er aktiv i et hundemiljø, jobber som hundeinstruktør, har måtte gjennom årene levere 3 egne hunder til avlivning hos veterinæren og jeg har ved et par anledninger tilbudt meg å levere andre sine hunder. Det som satte meg ut var at vedkommende som kjørte på den ikke fjernet den. Kommer det en løs hund i veien kan selvfølgelig uhell skje, men man tar da ansvar og ikke stikker av. Jeg snakket med Holmlia Politipost og ingen hadde meldt fra – og som sagt så hadde hunden ligget der endel timer. For sikkerhetsskyld ringte jeg også en hundebutikk i nærheten og fortalte det, så de skulle være klar over det.

Så arbeidsdagen min startet med en kaffe og røyk og tid til å samle seg litt. Det var godt å snakke litt med gode kollegaer og vi startet å le. De var nemlig sikre på at om det hadde vært et menneske som lå i veien, så hadde jeg kjørt rett forbi uten å se meg tilbake. Kanskje ikke så langt fra sannheten, for jeg er generelt mer glad i hunder enn mennesker. Beklager, men kan ikke noe for det!

HVIL I FRED, DU SORTE OG HVITE HUND!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (12)

For tynn for tykk eller akuratt passe.

av millan76  13. oktober, 2010 at 1412 (-)

For det første så er de fleste som klager over vekta akuratt passe.

Selfølgelig er noen altfor tynne og noen altfor tykke.

Ofte brukes også andre mindre flatterende ord for å beskrive noen som er for tynne eller for tykke.

La det nå være, vi kan ikke være like alle sammen :-)

Noen er for tynne, noen for tynne og noen akuratt passe, men kanskje litt sleivete i kjeften!

745769-9-1272573803955

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (3)

In the mood for love.

av millan76  12. oktober, 2010 at 1412 (-)

I`m in the mood for some love…

265_Valentineklubbe_470x353

Hipors hadde et innlegg: Har du noen gode sjekketriks? Det dukket opp mange tips der, men spiller det noen rolle da. Hjelper ikke å sitte på en bunke knakende gode sjekketriks, når en ikke har noen å teste de ut på.

Det er faktisk ikke verre enn å spørre den utkårede: ”Kan du tipse meg om en god sjekkereplikk som funker på deg?”

Ja det var dette jeg skrev til min gode venninne  Hipors, men… må jo få teste det ut da :-) Sånn egentlig er jeg i mot forsøk på mennesker (og dyr), men her kan unntak gjøres! Er vel ikke noe uetisk i det?

Noen forsøk kan jo klaffe også :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (13)

Å bli tatt godt i mot.

av millan76  5. oktober, 2010 at 1412 (-)

Etter en lang dag på jobb er det ingenting jeg syns er bedre enn å bli tatt godt i mot når jeg kommer hjem. Da jeg kom kjørende inn innkjørselen hjemme, så sto min datter allerede i døren :-) Rett bak henne sto fire glade alaska huskyer :-) Mulig datteren min ble like glad som hundene for å se meg, men hunder har en egen måte å vise det på :-) Når man har fire som jeg har, så blir det fire ganger så hyggelig. Alle vil hilse først og alle vil være den som blir klappet først. Jeg tenker at jeg er heldig som ikke har et tomt hus å komme hjem til. Har hørt at selv akvariumsfisk er selskap nok for noen å komme hjem til, men jeg er mulig litt storforlangende, samtidig som jeg er veldig, veldig heldig :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (14)

Jeg passer ikke inn noe sted.

av millan76  5. oktober, 2010 at 1412 (-)

Jeg passer ikke inn, men det driter jeg i! Vel helt ærlig så gjør jeg kanskje ikke det, men det plager meg ikke noe særlig – gjør meg bare innimellom litt irritert! Jeg omgås mange forskjellig typer mennesker fra forskjellige miljøer. Det har jeg gjort i mange år, og har blitt preget av det. Så litt herfra, litt derfra, noe derfra og masse derfra, så har du meg. Folk som har lett for å sette andre i bås har jeg vanskelig for å omgås med.

Jeg jobber til daglig med uniform og press i buksa! Jeg har en ekstrajobb som krever rene slitesterke og holdbare fritidsklær. Jeg har en altoppslukende hobby / livsstil med å kjøre og trene hund. Der spiller ikke type klær noen rolle, bare jeg kler meg etter været. Sånn helt privat kler jeg meg gjerne litt rocka / casual (eller hva det nå kalles). Og innimellom er det koselig å pynte seg.

Jeg ser visst veldig snill, hyggelig og ordentlig ut. Om sommeren når jeg ikke bruker så mye klær dukker tatoveringene på. Da ser jeg visst ikke så snill, hyggelig og ordentlig ut lenger. Som om jeg forrandrer personlighet fra å bruke boblejakke til å bruke shorts og singlet… Folk er rare!

Et par ganger i året drar jeg på mc-treff. Det liker jeg kjempegodt. Skjelden jeg møter på så mange hyggelige mennesker på en og samme plass. Der finner man alt fra direktører til folk som aldri har hatt en jobb hele sitt liv. Til og med der overrasker jeg. Jeg liker tatoveringer, øl og whiskey… røyker og “bælmer” altfor mye kaffe. Samtidig har det hendt at noen har blitt litt satt ut når jeg forteller om jobb med press i buksa og alle timene jeg hver uke tilbringer sammen med hundene mine i skog og mark. Håper å en dag kunne kombinere motorsykkelkjøring med mitt hundeliv.

Blant mennesker / miljøer som er litt mer konservative, hvor jeg konverserer mer enn jeg snakker… ja der har jeg sjokkert. Jeg kan te meg pent og oppføre meg meget dannet uten noe som helst problem, men det hender man glemmer seg. Det kan skje den beste! Hva… Skal de ha øl og whiskey, i stedet for hvitvin eller en longdrink??? Og noen ganger får jeg lyst til å gi litt faen. Pent til bords med et glass vin til maten tar jeg diskret av meg jakken… Hva… har de tatoveringer??? Er de ekte??? Faktisk morsomt det der, for noen syns det er driitkult, mens andre syns ikke slikt går an!!!

I hundemiljøet er det hundene vi har felles, men at noen har blitt overrasket… JA! Og siden jeg driver med hund såpass aktivt som jeg gjør så er jeg supersprek… NOT! Kommer selvfølgelig an på, men ofte blir det x-antall kopper kaffe og røyk. Jeg kan gjerne gå langt med hundene, men tar meg gjerne en kaffe og røykepase underveis. Jeg koser meg og stresser ikke!

Musikksmaken min… det meste, men mye rock, tildels hardrock! Veldig lite musikk jeg IKKE liker. Rammstein har bra musikk, men det har Sissel Kyrkjebø også – bare for å komme med to eksempler. Dessuten er det veldig hyggelig å sitte å strikke eller lage noe hundeutstyr, mens jeg tar en kaffe og ser på eksempel Miami Ink, hvor jeg kan få ideer til neste tattoo. Eller hva med en romantisk pocketbok og en øl.

En realfest er kjempemoro… ta`n helt ut :-) Ikke ofte jeg tar meg tid til det, men moro er det.  En sosial sammenkomst kan også være veldig koselig, selv om det ikke er stedet og ta`n helt ut. Kaffe og kakebesøk… ja takk det også.

Om ikke dette er nok så gjenstår det viktigste. Jeg er mor til ei flott tenåringsjente. Hun påstår jeg er gær`n, mens venninnene sier jeg er driitkuul. Om min datter vil at jeg skal forandre meg…? Nei, og dessuten elsker hun meg. Uff det har hendt hun har hatet meg også. Slik har vel alle foreldre det innimellom. Hun er nok litt preget av meg, da det bare er henne og meg. Far bor 30 min unna tror jeg, men har valgt å forsvinne ut av hennes liv. Hun elsker hundene og livet med de. Hun skriver dikt og historier, og leser en hel del. Hun liker musikk som Volbeat og Nightwish. Er flink på skolen og konfirmant i til neste år.

I det store og hele er det vel jeg som kanskje er litt for opptatt av hva andre folk syns. Men det har hendt at jeg har samlet flere forskjellige folk jeg kjenner, forskjellige mennesketyper og det ikke har fungert, og da blir jeg lei meg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (15)

Åpen utfordring.

av millan76  1. oktober, 2010 at 1412 (-)

Jeg har fått en utmerkelse i dag, av Carpe50!

Med denne rewarden følger det også med en utfordring står det så da er det bare å ta den på strak arm!

Kopier Award’en på bloggen din (kopier den ved å klikke på bildet og lagre den).

Kreativaward1
Link til personen som ga deg Award’en.

Carpe50

Fortell 7 interessante fakta om deg selv.

Så var det disse dissa fakta opplysningen da, om de er så interessante får bli opp til deg å bedømme! 

1: Jeg ELSKER hunder.
2: Jeg  digger tatoveringer. Har flere, får fler!
3: Jeg drev aktivt med ridning i 20 år.
4: Da jeg var liten var jeg så “god og rund” at legen sa til mamma at hun skulle gi meg skummet melk og ikke smør på brødskiva.
5: Jeg drikker altfor mye kaffe.
6: Jeg kjører i gjennomsnitt 15 – 20 mil pr dag.
7: Jeg skal få meg sykkellappen en dag og kjøpe meg Harley Davidson.

Velg 7 andre bloggere som du sender Award’en videre til.
Link til deres blogger.
Legg igjen en kommentar i bloggen deres, så de får vite om Award’en

Nå skal jeg utfordre noen andre, og det er ikke lett. Det finnes mange kreative bloggere, så jeg lar utfordringen stå åpen. Håper noen føler seg kallet! :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (4)

Var “superwoman” i går.

av millan76  28. september, 2010 at 1412 (-)

I går var jeg ordentlig “superwoman”, og det får jeg igjen for i dag :-(

superwoman

Først er det opp om morran kl. 05.30 og lufte 2 av 4 bikkjer. Datteren min lufter de to andre. Så har jeg nesten 7 mil til jobb, deretter 7 mil hjem igjen, hvor jeg må stelle litt i heimen før jeg kjører 4 mil for å holde kurs. Etter kurset er det vel 3 mil å kjøre til der jeg trener hundene mine. For de som ikke vet det har jeg trekkhunder, så i går kjørte jeg de 1 mil også, før jeg kjørte hjem – kjære hjem, da var det nesten midnatt!

Heldigvis ikke hver dag som er slik som gårdsdagen. Jeg liker å ha mye å gjøre, men jeg merker i dag at i går var i meste laget. I dag derimot skal jeg kose meg sammen datteren min. Hun får nok besøk av ei venninne og vi skal ta med oss bikkjene på en fin tur. Lage noe god mat hjemme, eller kanskje grille på turen. Vi får nå se hva det blir det, men før det tror jeg at jeg unner meg en liten blund!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (9)

Fra hundefolk til kreftforeningen.

av millan76  25. september, 2010 at 1412 (-)

Dere som ikke driver med hund eller hundekjøring er nok ikke klar over dette, derfor vil jeg fortelle det. Mange innen hundekjørermiljøet støtter kreftforeningens arbeid på andre måter enn å overføre en hundrings i ny og ne. I Norge startet det med at en langdistansekjører begynte å kjøre med rosa potesokker på hundene. Disse sokkene blir bestilt fra Usa og et visst beløp går til kreftforeningen i Usa. Så kom fotballkampen mellom Follo og RBK, og en annen hundekjører annonserte at hvis Follo vant så skulle vedkommende kjøre i rosa klær under et av de store langdistanseløpene i Norge. Vedkommende skulle på den måten støtte kreftforeningen og spre deres budskap. Og i dag lanserte en hundebutikk med to avd. en ny farge på halsbånd, kobbel og sele. Nemlig rosa. Her vil et beløp for hver solgte artikkel gå til kreftforeningen. Denne butikken leverer utstyr til “flesteparten”, hvertfall veldig mange som driver med hund og hundekjøring. I dag leverte de også et større beløp til kreftforeningen. Mine fire hannhunder har nå hvert sitt nye rosa halsbånd, kobbel og sele. Hvis flere hundeeiere vil støtte kreftforeningen så kan halsbånd, kobbel og sele bestilles HER og potesokker kan bestilles HER. Jeg vil hvertfall heller vise min støtte på denne måten enn å betale en giro!

(Den butikken som selger hundeutstyret lanserte produktene sine i dag, så det ligger ikke ute i nettbutikken ennå, men det er bare å ta en telefon dit!)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (8)

Lucky me…

av millan76  24. september, 2010 at 1412 (-)

På jobben har vi hver fredag vinlotteri, og i dag var jeg den heldige :-) En flaske Laroche Chablis (hvitvin)! Blir full fart i helgen, så vinkos får man drøye til en annen gang.  Liker egentlig rødvin best, men hvitvin kan også være godt! Kanskje ikke sesong for loff, reker og hvitvin, men det er jo godt da :-)

I går kjøpte jeg noen nye hundehus til bikkjene mine. Jeg bor i Østfold, hundehusene står i Trysil… Jeg har ikke stor bil eller hengerfeste, men jeg kjenner mange snille mennesker :-) Så nå får jeg husene fraktet mye nærmere der jeg bor, og lagret til jeg selv får hentet de til uka eller neste helg. Eller dvs. søsteren min bidrar med sin bil for den har hengerfeste, også kjenner hun igjen en med henger. Lucky me :-)

Godt det er helg… Det har skjedd så mye denne uka, og ikke alt like bra. Noen dager har vært bare dritt!!!… som igjen gjør at jeg setter større pris på solskinnsdager :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (6)

En god blanding hunder og meg.

av millan76  23. september, 2010 at 1412 (-)

Nå skulle jeg egentlig logge meg på facebook da, men av en eller annen grunn kom jeg ikke på. Ja, ja… like greit det for da kan jeg bruke tiden her inne. Selv på en torsdagskveld smaker et glass vin godt :-) Jeg hadde igjen noen rester fra forrige helg, og man kan jo ikke la det gå til spille… hehehe :-) Forrige helg var jeg på en stor trekkhundsamling. Vi var ca 60 tobente og etter hva jeg har hørt nærmere 900 firebente. Der skal jeg si det var liv… og støynivå! Mye trening av hunder og endel sosialt. Veldig hyggelig :-)

Nå i kveld tok jeg med meg alle hundene til et stort frislippområde ikke så langt fra der jeg bor. Der kan man slippe hundene løse på et stooort inngjerdet område og dere kan tro de har kost seg :-) Alaska huskyer er bygd for å løpe og det er det de elsker :-) For en fart og for en glede å se de utfolde seg. Selv om jeg har fire hanner, så er de en harmonisk liten flokk!

Ellers sitter jeg og lurer på, eller dvs konstaterer at jeg er enten naiv og lettlurt, eller så har jeg en god porsjon uflaks. Kanskje jeg er litt dumsnill eller at jeg velger å tro det beste om folk. Og når man tror det beste om folk og det ikke stemmer, så er det bare en selv det slår tilbake på… og det kan det smelle ganske kraftig! Pytt, pytt… når man er 20 + *ler* så lærer man å tåle litt motgang uten at man går helt i kjelleren, for man vet det ikke er slutten, men at det kommer lysere dager etterhvert. Når man får litt motbør så blir man sint, lei seg, skuffet og sur. Jeg skriver “man”, men helt ærlig så mener jeg meg selv. Dessuten så er jeg velsignet med de firebente, og et blikk i deres retning så skinner sola som aldri før. Dere som har hunder eller andre dyr vet så altfor godt hva jeg prater om :-)

Koser meg med bloggen altså og så koselig å ha fått bloggbesøk her :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (7)

Her er gutta mine :o)

av millan76  23. september, 2010 at 1412 (-)

Huskybanden

Dette er mine fine flotte alaska huskygutter :o )

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (13)

« Previous entries Neste side » Neste side »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00