Godt nytt år… « det er fali det» “,)

av millan76  30. desember, 2010 at 1412 (-)

En stille, stille dag på jobben… nesten ikke noe å gjøre, men må være stand by noen timer til. Bilen er ferdig pakket og står nede i garasjen på jobben, mens datteren min er med inn og sitter å knotter på en pc.

Jeg er rastløs, meget rastløs… grunnet det ene og det andre. Føler meg som Ludvig i Flåklypa Grand Prix… « det er fali det». Så får vi jo se etterhvert om jeg hadde noen grunn til det… hehehe :-)

Reise bort skal vi hvertfall, og sjangsene er store for at vi får en knall nyttårshelg med masse kos, moro og hygge :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (20)

Min artigste date ever, hvertfall sånn i etterkant!

av millan76  17. desember, 2010 at 1412 (-)

Knotter gjennom noen nettaviser og kommer over KJÆRLIGHET – Slik sikrer du deg juledaten. Av en eller annen grunn fikk dette meg til å tenke på en date jeg hadde for mange år siden.

Jeg hadde møtt en fyr på byen, og flørtet litt. Vi fant tonen godt, og helgen etter ble jeg invitert på middag hjem til  han. Jeg syns det var litt skummelt å dra hjem til en fyr jeg hadde møtt en gang på byen. Greit nok at vi hadde tekstet og snakket litt sammen på telefon, men jeg kjente han ikke – og JA jeg er en liten skeptiker! Kunne jo bare sagt nei til middagen, men jeg hadde jo lyst også da.

Løsningen kom :-)

- Hei! Jeg skal bare fortelle at jeg får litt problem med å komme på middag til helgen. Du skjønner… Jeg får ingen til å passe hunden min. Jeg kan komme altså, men da må jeg ha med henne.

- Øh… Ok… Det går vel greit det.

Hehehe… Sannheten var jo at jeg ikke hadde løftet en finger for å skaffe hundevakt. Så da helgen kom satte jeg og  min kjære schäfer oss på bussen. Vi skulle på middagsdate! :-)

- Oj… Det var en stor hund. Er det en schäfer?

- Ja, men hun er så snill atte, så slapp helt av.

Det var en meget veldressert hund jeg hadde. Hun lå for det meste stille og slappet av på gulvet rett innenfor gangen under middagen. Spagetti og kjøttdeig husker jeg det var, for jeg liker ikke å spise spagetti på første date. Blir alltid så mye søl. Fyren derimot likte jeg. Kjekk var han også! :-) Alle tegn han ga tilsa at han likte meg også!

Etter middagen trodde jo jeg at vi skulle drikke litt mer vin, prate og flørte litt kanskje, men han hadde ikke opvaskmaskin, så han satte i gang med oppvaska. Den kunne jo stått litt tenkte jeg.

- Skal jeg hjelpe deg med å tørke oppvaska eller noe?

- Neida det går bra, men gidder du å støvsuge? Det er fullt av hundehår her, og jeg er ikke så glad i det skjønner du!

Jeg støvsugde jeg, mens jeg i mitt stille sinn forbannet dusten! Hunden hadde jo nesten ikke rørt seg, så mye hundehår var det IKKE!

Deretter tok jeg første bussen hjem, og satte aldri mine ben der igjen. Han prøvde et par ganger å ta kontakt igjen, men fra min side var det dødfødt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (11)

Nå er det lov å bli skuffet over været altså!

av millan76  16. desember, 2010 at 1412 (-)

I dag morges ble jeg skuffet altså :-(

Hjemme hos meg regnet det!

- Hva skjedde med vinterværet, og hvor blir det av snøen?

- Hva skjedde med vinterværet, og hvor blir det av snøen?

Når man har 4 trekkhunder man kjører aktivt, så er det lov å bli skuffet altså!!!

Treningssesongen startet 1. august, og siden den gang har jeg kjørt gjennomsnittlig 4 ganger i uka.
Sleden ble kjøpt tidlig i høst, men den har jeg bare fått testet EN gang et par km.
Ellers har det blitt til at jeg har kjørt vogn, men helt ærlig…
Det begynner jeg å bli litt lei! Glatt er det også, så bakketrening er det bare å glemme!
Nå vil jeg ha snø… mer enn nok snø til å kjøre slede, få godt anker feste -
… og jeg vil slippe å dra milevis unna for å finne det!
*sukk*

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (7)

Jeg vil hjem, og jeg savner mine kjære.

av millan76  14. desember, 2010 at 1412 (-)

Nå savner jeg mine kjære hjemme så sinnsykt mye! Min elskede datter og mine fire hunder. Føler meg deprimert og sutrete på grunn av at jeg er i denne situasjonen. Det er så mye å gjøre på jobben, og denne uken jobber jeg kvelden. Mine kveldsvakter slutter egentlig 20.00, men denne uken blir det fort overtid og enda senere – noe vi er pliktig til ved kveldsvakter. I går jobbet jeg til 23.45! Samtidig arrangerte min avdeling fest. Jeg var i den siste ryddegruppa og 01.00 sluttet festen. Da skulle bord og stoler flyttes, og lokalet skulle gjøres om til møterom. Jeg fant ut at det var like greit å overnatte på jobben. Jeg har en drøy time å kjøre en vei!

Gleder meg til å komme hjem i kveld. Jobber til 20.00, men mulig lenger… Cecilie Melli har åpnet en butikk like ved jobben min. Der selges de vakreste smykker. For å glede min datter kjøpte jeg et par søte øredobber til henne. Hvis hun ikke leser bloggen min, så får hun en liten overaskelse når jeg kommer hjem i kveld :-)

øredobber

Jeg håper hun liker de :-) Jeg syns de hvertfall var veldig søte. Det er snart juleball på skolen hennes. Nå får hun noe pent å henge i ørene.

Jeg snakket med henne flere ganger i går, og har nettopp snakket med henne nå også. Hundene har jeg også snakket med… hehehe :-) Det går ut på at hun gir hundene hver sin stemme og jeg later som det er de jeg snakker med. Antropomorfisme på sitt værste! Hehehe… By the way… Antropomorfisme betyr rett og slett menneskeliggjøring av hunden. Ja, ja… etter over 20 år som hundeeier og som utdannet hundeinstruktør, så klarer jeg fint skille mellom hund og menneske. Hund er hund, og menneske er menneske. Datteren min er en stor jente som fyller 15 år på nyåret. Hun er også fullt klar over at hund er hund, og menneske er menneske. Vi gjør det bare på moro da :-) Også er det kjekt de gangene vi har kranglet og mor er verdens teiteste kjærring!!! Da forgår kommunikasjonen gjennom hundene. For utenforstående høres det sikkert helt tullete ut. Hehehe :-)

Det er bare datteren min og meg, også de fire hundene våres da. Hun har ingen kontakt med sin far. Hun hadde, men mye skjedde, og hun ble eldre og lærte han kjenne bedre og bedre… Derfor har datteren min og jeg et tett forhold. Bortsett fra når hun er på skolen og jeg på jobb, så er vi sammen. Vi har den samme lidenskapen for hund. Selvfølgelig er hun også sammen venninner, men hennes aller beste venninne er også hundegal. Hun har ingen egen hund, derfor trives hun godt sammen oss hvor hun har fri tilgang til pelskledde venner :-)

Jeg føler noen ganger at vi går og tråkker oppå hverandre, men herregud… Tenk alle barn som nesten aldri ser sine foreldre. Hvor omsorg er en 100 – lapp til kino. Ja, ja… egentlig er jeg ikke noe bedre som kjøper øredobber til henne for å bøte på min dårlige samvittighet. Heldigvis føler jeg ikke behov for å gjøre det ofte, men akuratt i kveld vil jeg glede henne litt ekstra.

255_large

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (13)

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00