Drømme seg bort.

av millan76  15. oktober, 2010 at 1412 (-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (2)

Død hund i veien.

av millan76  14. oktober, 2010 at 1412 (-)

I de tidlige morgentimene i dag på vei til jobb skjedde det noe som satte meg helt ut.

Jeg var å kjørte på E18 og var kommet såpass langt som til Holmlia i Oslo, da jeg tydelig så noe halvveis under autovernet i midten. Siden jeg lå i venstre fil så jeg det tydelig, veldig tydelig. Jeg trodde først det var et vilt dyr, men dyret hadde jo halsbånd og en rød idbrikke. Det var en svart og hvit hund. Jeg tipper korthåret border collie eller alaska husky, men kan selvfølgelig være en annen type hund også. At den var død var sikkert, for jeg så den var stiv på maten den lå. Vanligvis er det mye kø, men i dag var det ikke så mye kø, derfor tok en stund før jeg fikk stoppet. Måtte bremse ned og krysse høyrefila før jeg fikk stoppet. Den gule vesten man skal bruke og varselblink glemte jeg. Hunden var dø, men den kunne ikke ligge der og eiere måtte jo varsles. På vei opp mot hunden kommer det en bil innover mot byen og en mann roper ut mot meg “Herregud, bikkja er jo dau.” Jeg stoppet opp og tenkte meg om litt. Det var risikabelt for meg å krysse veien, og i bakhodet tenkte jeg også litt på dette helvetes stemplingsuret på jobben. Dessuten visste jeg at hunden var død, for den var stiv, så den hadde nok ligget der endel timer. Ellers var det ikke noe blod der, men den kan jo ha dødd av indre skader. Det var en tung besluttning og jeg følte virkelig at jeg sviktet hunden og hva jeg står for, men jeg gikk tilbake til bilen og kjørte på jobb. Som jeg angret på det mens jeg kjørte innover. Jeg sa til meg selv flere ganger at jeg måtte skjerpe meg, og slutte å grine. Hunden var jo ikke min og den var allerede død. Det hjalp ikke å snakke med seg selv. Litt forsent på jobb med fjeset fullt av snørr og tårer. Hadde ringt å snakket med en god kollega på vei innover, så de var klar over at i dag kom jeg på jobb noe redusert kan man trygt si.

Det er ikke det at en død hund satte meg helt ut, men jeg håper den ikke led. Jeg har hatt hund i 20 år, har 4 hunder selv nå, er aktiv i et hundemiljø, jobber som hundeinstruktør, har måtte gjennom årene levere 3 egne hunder til avlivning hos veterinæren og jeg har ved et par anledninger tilbudt meg å levere andre sine hunder. Det som satte meg ut var at vedkommende som kjørte på den ikke fjernet den. Kommer det en løs hund i veien kan selvfølgelig uhell skje, men man tar da ansvar og ikke stikker av. Jeg snakket med Holmlia Politipost og ingen hadde meldt fra – og som sagt så hadde hunden ligget der endel timer. For sikkerhetsskyld ringte jeg også en hundebutikk i nærheten og fortalte det, så de skulle være klar over det.

Så arbeidsdagen min startet med en kaffe og røyk og tid til å samle seg litt. Det var godt å snakke litt med gode kollegaer og vi startet å le. De var nemlig sikre på at om det hadde vært et menneske som lå i veien, så hadde jeg kjørt rett forbi uten å se meg tilbake. Kanskje ikke så langt fra sannheten, for jeg er generelt mer glad i hunder enn mennesker. Beklager, men kan ikke noe for det!

HVIL I FRED, DU SORTE OG HVITE HUND!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (12)

For tynn for tykk eller akuratt passe.

av millan76  13. oktober, 2010 at 1412 (-)

For det første så er de fleste som klager over vekta akuratt passe.

Selfølgelig er noen altfor tynne og noen altfor tykke.

Ofte brukes også andre mindre flatterende ord for å beskrive noen som er for tynne eller for tykke.

La det nå være, vi kan ikke være like alle sammen :-)

Noen er for tynne, noen for tynne og noen akuratt passe, men kanskje litt sleivete i kjeften!

745769-9-1272573803955

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (3)

In the mood for love.

av millan76  12. oktober, 2010 at 1412 (-)

I`m in the mood for some love…

265_Valentineklubbe_470x353

Hipors hadde et innlegg: Har du noen gode sjekketriks? Det dukket opp mange tips der, men spiller det noen rolle da. Hjelper ikke å sitte på en bunke knakende gode sjekketriks, når en ikke har noen å teste de ut på.

Det er faktisk ikke verre enn å spørre den utkårede: ”Kan du tipse meg om en god sjekkereplikk som funker på deg?”

Ja det var dette jeg skrev til min gode venninne  Hipors, men… må jo få teste det ut da :-) Sånn egentlig er jeg i mot forsøk på mennesker (og dyr), men her kan unntak gjøres! Er vel ikke noe uetisk i det?

Noen forsøk kan jo klaffe også :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (13)

Å bli tatt godt i mot.

av millan76  5. oktober, 2010 at 1412 (-)

Etter en lang dag på jobb er det ingenting jeg syns er bedre enn å bli tatt godt i mot når jeg kommer hjem. Da jeg kom kjørende inn innkjørselen hjemme, så sto min datter allerede i døren :-) Rett bak henne sto fire glade alaska huskyer :-) Mulig datteren min ble like glad som hundene for å se meg, men hunder har en egen måte å vise det på :-) Når man har fire som jeg har, så blir det fire ganger så hyggelig. Alle vil hilse først og alle vil være den som blir klappet først. Jeg tenker at jeg er heldig som ikke har et tomt hus å komme hjem til. Har hørt at selv akvariumsfisk er selskap nok for noen å komme hjem til, men jeg er mulig litt storforlangende, samtidig som jeg er veldig, veldig heldig :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (14)

Jeg passer ikke inn noe sted.

av millan76  5. oktober, 2010 at 1412 (-)

Jeg passer ikke inn, men det driter jeg i! Vel helt ærlig så gjør jeg kanskje ikke det, men det plager meg ikke noe særlig – gjør meg bare innimellom litt irritert! Jeg omgås mange forskjellig typer mennesker fra forskjellige miljøer. Det har jeg gjort i mange år, og har blitt preget av det. Så litt herfra, litt derfra, noe derfra og masse derfra, så har du meg. Folk som har lett for å sette andre i bås har jeg vanskelig for å omgås med.

Jeg jobber til daglig med uniform og press i buksa! Jeg har en ekstrajobb som krever rene slitesterke og holdbare fritidsklær. Jeg har en altoppslukende hobby / livsstil med å kjøre og trene hund. Der spiller ikke type klær noen rolle, bare jeg kler meg etter været. Sånn helt privat kler jeg meg gjerne litt rocka / casual (eller hva det nå kalles). Og innimellom er det koselig å pynte seg.

Jeg ser visst veldig snill, hyggelig og ordentlig ut. Om sommeren når jeg ikke bruker så mye klær dukker tatoveringene på. Da ser jeg visst ikke så snill, hyggelig og ordentlig ut lenger. Som om jeg forrandrer personlighet fra å bruke boblejakke til å bruke shorts og singlet… Folk er rare!

Et par ganger i året drar jeg på mc-treff. Det liker jeg kjempegodt. Skjelden jeg møter på så mange hyggelige mennesker på en og samme plass. Der finner man alt fra direktører til folk som aldri har hatt en jobb hele sitt liv. Til og med der overrasker jeg. Jeg liker tatoveringer, øl og whiskey… røyker og “bælmer” altfor mye kaffe. Samtidig har det hendt at noen har blitt litt satt ut når jeg forteller om jobb med press i buksa og alle timene jeg hver uke tilbringer sammen med hundene mine i skog og mark. Håper å en dag kunne kombinere motorsykkelkjøring med mitt hundeliv.

Blant mennesker / miljøer som er litt mer konservative, hvor jeg konverserer mer enn jeg snakker… ja der har jeg sjokkert. Jeg kan te meg pent og oppføre meg meget dannet uten noe som helst problem, men det hender man glemmer seg. Det kan skje den beste! Hva… Skal de ha øl og whiskey, i stedet for hvitvin eller en longdrink??? Og noen ganger får jeg lyst til å gi litt faen. Pent til bords med et glass vin til maten tar jeg diskret av meg jakken… Hva… har de tatoveringer??? Er de ekte??? Faktisk morsomt det der, for noen syns det er driitkult, mens andre syns ikke slikt går an!!!

I hundemiljøet er det hundene vi har felles, men at noen har blitt overrasket… JA! Og siden jeg driver med hund såpass aktivt som jeg gjør så er jeg supersprek… NOT! Kommer selvfølgelig an på, men ofte blir det x-antall kopper kaffe og røyk. Jeg kan gjerne gå langt med hundene, men tar meg gjerne en kaffe og røykepase underveis. Jeg koser meg og stresser ikke!

Musikksmaken min… det meste, men mye rock, tildels hardrock! Veldig lite musikk jeg IKKE liker. Rammstein har bra musikk, men det har Sissel Kyrkjebø også – bare for å komme med to eksempler. Dessuten er det veldig hyggelig å sitte å strikke eller lage noe hundeutstyr, mens jeg tar en kaffe og ser på eksempel Miami Ink, hvor jeg kan få ideer til neste tattoo. Eller hva med en romantisk pocketbok og en øl.

En realfest er kjempemoro… ta`n helt ut :-) Ikke ofte jeg tar meg tid til det, men moro er det.  En sosial sammenkomst kan også være veldig koselig, selv om det ikke er stedet og ta`n helt ut. Kaffe og kakebesøk… ja takk det også.

Om ikke dette er nok så gjenstår det viktigste. Jeg er mor til ei flott tenåringsjente. Hun påstår jeg er gær`n, mens venninnene sier jeg er driitkuul. Om min datter vil at jeg skal forandre meg…? Nei, og dessuten elsker hun meg. Uff det har hendt hun har hatet meg også. Slik har vel alle foreldre det innimellom. Hun er nok litt preget av meg, da det bare er henne og meg. Far bor 30 min unna tror jeg, men har valgt å forsvinne ut av hennes liv. Hun elsker hundene og livet med de. Hun skriver dikt og historier, og leser en hel del. Hun liker musikk som Volbeat og Nightwish. Er flink på skolen og konfirmant i til neste år.

I det store og hele er det vel jeg som kanskje er litt for opptatt av hva andre folk syns. Men det har hendt at jeg har samlet flere forskjellige folk jeg kjenner, forskjellige mennesketyper og det ikke har fungert, og da blir jeg lei meg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (15)

Åpen utfordring.

av millan76  1. oktober, 2010 at 1412 (-)

Jeg har fått en utmerkelse i dag, av Carpe50!

Med denne rewarden følger det også med en utfordring står det så da er det bare å ta den på strak arm!

Kopier Award’en på bloggen din (kopier den ved å klikke på bildet og lagre den).

Kreativaward1
Link til personen som ga deg Award’en.

Carpe50

Fortell 7 interessante fakta om deg selv.

Så var det disse dissa fakta opplysningen da, om de er så interessante får bli opp til deg å bedømme! 

1: Jeg ELSKER hunder.
2: Jeg  digger tatoveringer. Har flere, får fler!
3: Jeg drev aktivt med ridning i 20 år.
4: Da jeg var liten var jeg så “god og rund” at legen sa til mamma at hun skulle gi meg skummet melk og ikke smør på brødskiva.
5: Jeg drikker altfor mye kaffe.
6: Jeg kjører i gjennomsnitt 15 – 20 mil pr dag.
7: Jeg skal få meg sykkellappen en dag og kjøpe meg Harley Davidson.

Velg 7 andre bloggere som du sender Award’en videre til.
Link til deres blogger.
Legg igjen en kommentar i bloggen deres, så de får vite om Award’en

Nå skal jeg utfordre noen andre, og det er ikke lett. Det finnes mange kreative bloggere, så jeg lar utfordringen stå åpen. Håper noen føler seg kallet! :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (4)

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00