Jeg passer ikke inn noe sted.

av millan76  5. oktober, 2010 at 1412 (-)

Jeg passer ikke inn, men det driter jeg i! Vel helt ærlig så gjør jeg kanskje ikke det, men det plager meg ikke noe særlig – gjør meg bare innimellom litt irritert! Jeg omgås mange forskjellig typer mennesker fra forskjellige miljøer. Det har jeg gjort i mange år, og har blitt preget av det. Så litt herfra, litt derfra, noe derfra og masse derfra, så har du meg. Folk som har lett for å sette andre i bås har jeg vanskelig for å omgås med.

Jeg jobber til daglig med uniform og press i buksa! Jeg har en ekstrajobb som krever rene slitesterke og holdbare fritidsklær. Jeg har en altoppslukende hobby / livsstil med å kjøre og trene hund. Der spiller ikke type klær noen rolle, bare jeg kler meg etter været. Sånn helt privat kler jeg meg gjerne litt rocka / casual (eller hva det nå kalles). Og innimellom er det koselig å pynte seg.

Jeg ser visst veldig snill, hyggelig og ordentlig ut. Om sommeren når jeg ikke bruker så mye klær dukker tatoveringene på. Da ser jeg visst ikke så snill, hyggelig og ordentlig ut lenger. Som om jeg forrandrer personlighet fra å bruke boblejakke til å bruke shorts og singlet… Folk er rare!

Et par ganger i året drar jeg på mc-treff. Det liker jeg kjempegodt. Skjelden jeg møter på så mange hyggelige mennesker på en og samme plass. Der finner man alt fra direktører til folk som aldri har hatt en jobb hele sitt liv. Til og med der overrasker jeg. Jeg liker tatoveringer, øl og whiskey… røyker og “bælmer” altfor mye kaffe. Samtidig har det hendt at noen har blitt litt satt ut når jeg forteller om jobb med press i buksa og alle timene jeg hver uke tilbringer sammen med hundene mine i skog og mark. Håper å en dag kunne kombinere motorsykkelkjøring med mitt hundeliv.

Blant mennesker / miljøer som er litt mer konservative, hvor jeg konverserer mer enn jeg snakker… ja der har jeg sjokkert. Jeg kan te meg pent og oppføre meg meget dannet uten noe som helst problem, men det hender man glemmer seg. Det kan skje den beste! Hva… Skal de ha øl og whiskey, i stedet for hvitvin eller en longdrink??? Og noen ganger får jeg lyst til å gi litt faen. Pent til bords med et glass vin til maten tar jeg diskret av meg jakken… Hva… har de tatoveringer??? Er de ekte??? Faktisk morsomt det der, for noen syns det er driitkult, mens andre syns ikke slikt går an!!!

I hundemiljøet er det hundene vi har felles, men at noen har blitt overrasket… JA! Og siden jeg driver med hund såpass aktivt som jeg gjør så er jeg supersprek… NOT! Kommer selvfølgelig an på, men ofte blir det x-antall kopper kaffe og røyk. Jeg kan gjerne gå langt med hundene, men tar meg gjerne en kaffe og røykepase underveis. Jeg koser meg og stresser ikke!

Musikksmaken min… det meste, men mye rock, tildels hardrock! Veldig lite musikk jeg IKKE liker. Rammstein har bra musikk, men det har Sissel Kyrkjebø også – bare for å komme med to eksempler. Dessuten er det veldig hyggelig å sitte å strikke eller lage noe hundeutstyr, mens jeg tar en kaffe og ser på eksempel Miami Ink, hvor jeg kan få ideer til neste tattoo. Eller hva med en romantisk pocketbok og en øl.

En realfest er kjempemoro… ta`n helt ut :-) Ikke ofte jeg tar meg tid til det, men moro er det.  En sosial sammenkomst kan også være veldig koselig, selv om det ikke er stedet og ta`n helt ut. Kaffe og kakebesøk… ja takk det også.

Om ikke dette er nok så gjenstår det viktigste. Jeg er mor til ei flott tenåringsjente. Hun påstår jeg er gær`n, mens venninnene sier jeg er driitkuul. Om min datter vil at jeg skal forandre meg…? Nei, og dessuten elsker hun meg. Uff det har hendt hun har hatet meg også. Slik har vel alle foreldre det innimellom. Hun er nok litt preget av meg, da det bare er henne og meg. Far bor 30 min unna tror jeg, men har valgt å forsvinne ut av hennes liv. Hun elsker hundene og livet med de. Hun skriver dikt og historier, og leser en hel del. Hun liker musikk som Volbeat og Nightwish. Er flink på skolen og konfirmant i til neste år.

I det store og hele er det vel jeg som kanskje er litt for opptatt av hva andre folk syns. Men det har hendt at jeg har samlet flere forskjellige folk jeg kjenner, forskjellige mennesketyper og det ikke har fungert, og da blir jeg lei meg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

15 kommentarer

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. hipors sier,

  5. oktober, 2010 at 1412

  Kjære Millan. Jeg liker deg akkurat som du er jeg, selv om jeg ikke deler din interesse for verken mc eller tatoveringer..
  At du går m pressa bukse, rynkefritt skjørt, skorte og slips på jobb syns jeg er litt kult ;)

  Jeg tror ikke jeg har så mange “roller” som deg, men likevel så føler jeg rett som det er at jeg ikke hører til jeg heller.. Har jo Una og en liten fot inni hundekjørermiljøet, men hører liksom ikke helt til der sia jeg bare har henne og en hund er for lite til å delta i konkurranser med (ja vet jeg kan snørekjøre men har ikke noe å stiller opp med mot de som stiller med vorstere)
  Jeg er nok hun de fleste ikke engang legger merke til..
  stor klem til dere alle.. glad jeg har deg jeg :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Millan76 sier,

  5. oktober, 2010 at 1412

  Glad jeg har deg også Hipors :-) Kunne ønske du kunne kommet ned ikke nå til helgen, men neste. Barmarksløp igjen da vet du :-)

  Selv om det kanskje virker sånn, så er ikke dette et deppeinnlegg…, men man blir litt splitta hvis du skjønner hva jeg mener. Sikker mange som har det sånn. Vi skulle nok alle blitt flinkere til å gi faen, men det blir jo galt det også…

  Klem til deg, og håper vi sees snart :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Darunia sier,

  5. oktober, 2010 at 1412

  Darunia elsker tatoveringer=) Hun planlegger sin tredje =D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. BusybodyGirl sier,

  5. oktober, 2010 at 1412

  Det å kunne være en del av forskjellige miljøer er vel en fordel? Da blir du ikke låst i noe bestemt. Og ikke minst, så få du sikkert mye forskjellig “input”.

  Jeg synes det sier mye om noen som kan finne seg tilrette i forskjellige miljøer. Jeg synes det forteller om åpenhet, fordomsfrihet, omgjengelighet og selvsikkerhet :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Grumpygirls sier,

  5. oktober, 2010 at 1412

  Heisann. Det er godt å vite at jeg er ikke den eneste som ikke “passer helt inn”.
  De fleste holder på å ramle i gulvet når jeg sier jeg har tattoveringer, eller at oohhhhh….jeg er sosialrøyker.
  Er veldig glad i pratiskskyting, terrengsykling men samtidig så elsker jeg og danse og føle meg som et fullblods kvinnfolk.
  Men til poenget, de fleste folk har sider en ikke ante fantes. Men jeg har oppdaget at mange mennesker takler dårrlig å møte folk de ikke kan plassere i en bestemt boks.

  Sazzy

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Millan76 sier,

  5. oktober, 2010 at 1412

  Darunia: Jeg begynner å komme litt ut av tellinga om antall tatoveringer. Jeg har syv nå, egentlig åtte, men den ene har jeg dekt over av en annen, og til lørdag skal jeg dekke over en til. En av de er egentlig to, men hører sammen og blir regnet som en, dessuten er den ikke ferdig… ja ja… sånn er det når man er hekta :-) Kanskje jeg tør legge ut bilder i et innlegg en gang… :-)

  BusybodyGirl: Det som sårer veldig er når noen snakker stygt om andre typer folk enn de selv. Så kjenner jeg kanskje da begge type mennesker og vet at det ikke er sant. Enkelt individer kan være “drittfolk”, men ikke alle… selv om de “tilhører” en viss type mennesker… :-) Mye “input” får man, og jeg tror man også lærer mye om mennesker på den måten. Jeg er åpen… JA :-) Fordomsfri… Ja ganske :-) Omgjengelig… så absolutt! :-) Selvsikker… joa utad hvertfall, men ikke alltid. Skinnet kan bedra :-)

  Grumpygirls / Sazzy: Ja du erfarer nok mye av det jeg skriver tror jeg. At folk har flere sider enn man visste fantes er sikkert. Det er vel det at ikke alle tør vise de… :-) Synd at folk skal ha problemer med å omgås folk de ikke kan sette i boks. :-(

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Darunia sier,

  5. oktober, 2010 at 1412

  Vel, jeg skal følge nøye med om du legger ut bilder =D Elsker å se andres tatoveringer og har en tendens å spørre og greve xD

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Millan76 sier,

  5. oktober, 2010 at 1412

  Vi får nå se det an Darunia om jeg lager et eget innlegg med tattoobilder. Kan skje det :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Linda sier,

  8. november, 2010 at 1412

  Veldig bra innlegg Millan!
  Det høres ut som du lever et heller spennende liv, at du velger det beste fra mange kulturer.
  Jeg har alltid syntes det høres kjedelig ut å bare ha en interesse, jeg hadde kjedet meg, men nå er kanskje jeg en av de mer rastløse sjelene…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. Randi sier,

  8. juli, 2011 at 1412

  I found just what I was needed, and it was enteratining!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. Bubi sier,

  10. juli, 2011 at 1412

  Many many quality pinots there.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. athkrbfi sier,

  11. juli, 2011 at 1412

  b4peG4 watufkvczvnp

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 13. gjhqajed sier,

  11. juli, 2011 at 1412

  LOpweU , [url=http://qdeizcgkjxqd.com/]qdeizcgkjxqd[/url], [link=http://odjcdzlxzchk.com/]odjcdzlxzchk[/link], http://edsxlrixtwaf.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 14. wmlixdruyr sier,

  13. juli, 2011 at 1412

  ZRzlO0 kyoaxgkwtibp

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 15. pfdnzxr sier,

  13. juli, 2011 at 1412

  ysqtUU , [url=http://cvzcyfondahp.com/]cvzcyfondahp[/url], [link=http://hwzalffvanzz.com/]hwzalffvanzz[/link], http://xqxjvhxudyvy.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00