Var “superwoman” i går.

av millan76  28. september, 2010 at 1412 (-)

I går var jeg ordentlig “superwoman”, og det får jeg igjen for i dag :-(

superwoman

Først er det opp om morran kl. 05.30 og lufte 2 av 4 bikkjer. Datteren min lufter de to andre. Så har jeg nesten 7 mil til jobb, deretter 7 mil hjem igjen, hvor jeg må stelle litt i heimen før jeg kjører 4 mil for å holde kurs. Etter kurset er det vel 3 mil å kjøre til der jeg trener hundene mine. For de som ikke vet det har jeg trekkhunder, så i går kjørte jeg de 1 mil også, før jeg kjørte hjem – kjære hjem, da var det nesten midnatt!

Heldigvis ikke hver dag som er slik som gårdsdagen. Jeg liker å ha mye å gjøre, men jeg merker i dag at i går var i meste laget. I dag derimot skal jeg kose meg sammen datteren min. Hun får nok besøk av ei venninne og vi skal ta med oss bikkjene på en fin tur. Lage noe god mat hjemme, eller kanskje grille på turen. Vi får nå se hva det blir det, men før det tror jeg at jeg unner meg en liten blund!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (9)

Fra hundefolk til kreftforeningen.

av millan76  25. september, 2010 at 1412 (-)

Dere som ikke driver med hund eller hundekjøring er nok ikke klar over dette, derfor vil jeg fortelle det. Mange innen hundekjørermiljøet støtter kreftforeningens arbeid på andre måter enn å overføre en hundrings i ny og ne. I Norge startet det med at en langdistansekjører begynte å kjøre med rosa potesokker på hundene. Disse sokkene blir bestilt fra Usa og et visst beløp går til kreftforeningen i Usa. Så kom fotballkampen mellom Follo og RBK, og en annen hundekjører annonserte at hvis Follo vant så skulle vedkommende kjøre i rosa klær under et av de store langdistanseløpene i Norge. Vedkommende skulle på den måten støtte kreftforeningen og spre deres budskap. Og i dag lanserte en hundebutikk med to avd. en ny farge på halsbånd, kobbel og sele. Nemlig rosa. Her vil et beløp for hver solgte artikkel gå til kreftforeningen. Denne butikken leverer utstyr til “flesteparten”, hvertfall veldig mange som driver med hund og hundekjøring. I dag leverte de også et større beløp til kreftforeningen. Mine fire hannhunder har nå hvert sitt nye rosa halsbånd, kobbel og sele. Hvis flere hundeeiere vil støtte kreftforeningen så kan halsbånd, kobbel og sele bestilles HER og potesokker kan bestilles HER. Jeg vil hvertfall heller vise min støtte på denne måten enn å betale en giro!

(Den butikken som selger hundeutstyret lanserte produktene sine i dag, så det ligger ikke ute i nettbutikken ennå, men det er bare å ta en telefon dit!)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (8)

Lucky me…

av millan76  24. september, 2010 at 1412 (-)

På jobben har vi hver fredag vinlotteri, og i dag var jeg den heldige :-) En flaske Laroche Chablis (hvitvin)! Blir full fart i helgen, så vinkos får man drøye til en annen gang.  Liker egentlig rødvin best, men hvitvin kan også være godt! Kanskje ikke sesong for loff, reker og hvitvin, men det er jo godt da :-)

I går kjøpte jeg noen nye hundehus til bikkjene mine. Jeg bor i Østfold, hundehusene står i Trysil… Jeg har ikke stor bil eller hengerfeste, men jeg kjenner mange snille mennesker :-) Så nå får jeg husene fraktet mye nærmere der jeg bor, og lagret til jeg selv får hentet de til uka eller neste helg. Eller dvs. søsteren min bidrar med sin bil for den har hengerfeste, også kjenner hun igjen en med henger. Lucky me :-)

Godt det er helg… Det har skjedd så mye denne uka, og ikke alt like bra. Noen dager har vært bare dritt!!!… som igjen gjør at jeg setter større pris på solskinnsdager :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (6)

En god blanding hunder og meg.

av millan76  23. september, 2010 at 1412 (-)

Nå skulle jeg egentlig logge meg på facebook da, men av en eller annen grunn kom jeg ikke på. Ja, ja… like greit det for da kan jeg bruke tiden her inne. Selv på en torsdagskveld smaker et glass vin godt :-) Jeg hadde igjen noen rester fra forrige helg, og man kan jo ikke la det gå til spille… hehehe :-) Forrige helg var jeg på en stor trekkhundsamling. Vi var ca 60 tobente og etter hva jeg har hørt nærmere 900 firebente. Der skal jeg si det var liv… og støynivå! Mye trening av hunder og endel sosialt. Veldig hyggelig :-)

Nå i kveld tok jeg med meg alle hundene til et stort frislippområde ikke så langt fra der jeg bor. Der kan man slippe hundene løse på et stooort inngjerdet område og dere kan tro de har kost seg :-) Alaska huskyer er bygd for å løpe og det er det de elsker :-) For en fart og for en glede å se de utfolde seg. Selv om jeg har fire hanner, så er de en harmonisk liten flokk!

Ellers sitter jeg og lurer på, eller dvs konstaterer at jeg er enten naiv og lettlurt, eller så har jeg en god porsjon uflaks. Kanskje jeg er litt dumsnill eller at jeg velger å tro det beste om folk. Og når man tror det beste om folk og det ikke stemmer, så er det bare en selv det slår tilbake på… og det kan det smelle ganske kraftig! Pytt, pytt… når man er 20 + *ler* så lærer man å tåle litt motgang uten at man går helt i kjelleren, for man vet det ikke er slutten, men at det kommer lysere dager etterhvert. Når man får litt motbør så blir man sint, lei seg, skuffet og sur. Jeg skriver “man”, men helt ærlig så mener jeg meg selv. Dessuten så er jeg velsignet med de firebente, og et blikk i deres retning så skinner sola som aldri før. Dere som har hunder eller andre dyr vet så altfor godt hva jeg prater om :-)

Koser meg med bloggen altså og så koselig å ha fått bloggbesøk her :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (7)

Her er gutta mine :o)

av millan76  23. september, 2010 at 1412 (-)

Huskybanden

Dette er mine fine flotte alaska huskygutter :o )

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (13)

Nå tror jeg at jeg vet hva jeg skal bruke bloggen til.

av millan76  23. september, 2010 at 1412 (-)

Atter en gang har jeg slettet det som slettes kan på bloggen min. Nå tror jeg at jeg vet hva jeg skal bruke bloggen til. Jeg har blogget siden 2006 hvis jeg ikke regner helt feil, og i løpet av de årene har livet tatt mange vendinger, men jeg har hengt med i svingene :o ) Ikke dårlig bare det! Hundene mine har sin egen hjemmeside som jeg har lagt MYE arbeid i, så bloggen den er min!!! Det er bare det at livet mitt for det meste dreier seg om hund, så jeg mistenker mange potetrykk på bloggen også.

Det jeg “alltid” klager over er at døgnet har for få timer, noe som i stor grad er gjeldene ennå. Selv om man innimellom har så dårlige dager at man kunne ønske man ikke hadde stått opp. Slike dager har jeg, men heldigvis mest av de dagene man ikke kunne ønske tok slutt.

Trenger derimot noe hjelp… Anyone? Vennelista mi, kalender, siste innlegg og kommentarer osv… Får prøve få det til, men tar gjerne i mot HJELP!!!

Ble sååå happy i går :o ) Fikk endelig somlet meg til å kjøpe den siste Volbeat cd`n Beyond Hell / Above Heaven. Selvfølgelig har jeg de andre cd`ne de har gitt ut. På den nye cd`n er det disse som jeg liker best! Fantastisk musikk :o )

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (10)

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00